Σφυρίζει αδιάφορα ο Σκέρτσος για τις δηλώσεις Βορίδη που τον εκθέτουν

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Ακης Σκέρτσος, ρωτήθηκε σήμερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για το «άδειασμα» – ομολογία από τον Μάκη Βορίδη ότι τα προγράμματα των κομμάτων δεν μπορούν να ελεγχθούν από το ΓΛΚ, αλλά διάλεξε να κάνει πως δεν καταλαβαίνει λέγοντας πως «η αντιπολίτευση έρχεται με καθυστέρηση μίας κάλπης να επιβεβαιώσει αυτό που λέγαμε από την αρχή.

Δείτε: Έκθετος ο Σκέρτσος: «Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έχει τη νομική δυνατότητα να κοστολογήσει τα προγράμματα των κομμάτων» παραδέχεται ο Βορίδης

Εφ όσον ήλθαν στα λόγια μας λοιπόν ας υποβάλλουν τα προγράμματα τους για κοστολόγηση και να μην κρούουν ανοιχτές θύρες, πρώτος εγώ έχω προτείνει να θεσμοθετηθεί η υποχρέωση κοστολόγησης των προεκλογικών προγραμμάτων από συγκεκριμένο φορέα». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, δηλαδή, κάνει πως δεν τρέχει τίποτα, επαναλαμβάνοντας αυτό για το οποίο ο προερχόμενος από το κόμμα του, πρώην υπουργός, είπε πως δεν γίνεται!

Κατά τα λοιπά, ο Άκης Σκέρτσος ξανάπαιξε την κασέτα των «φόρων που θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ» (συμπεριέλαβε δε στην επίθεσή του και το ΠΑΣΟΚ), λέγοντας πως «ζητούμε την κοστολόγηση [σ.σ.: ξανά μανά…] των εμφανώς πανάκριβων προγραμμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ» και επέμεινε ότι τα δύο αυτά κόμματα «οφείλουν να ενημερώσουν» «τους πολίτες για τα ποια μέτρα θα λάβουν, ποιους φόρους θα επιβάλλουν σε ποιους και για πόσο χρόνο, ώστε να υλοποιήσουν τη δέσμευση τους για μείωση του ΦΠΑ στην κατανάλωση, αλλά και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης». Φυσικά πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να επανέλθουμε σε συνταγές του παρελθόντος» και ότι «μόνο η Νέα Δημοκρατία έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, που μπορεί να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη χώρα στην πρόοδο χωρίς επιπρόσθετους φόρους, αλλά με σημαντικές ελαφρύνσεις».

Και συνέχεια της άθλιας επίθεσης σε Φερχάτ και Ζεϊμπέκ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ συνέχισε και σήμερα την επίθεσή του στους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φερχάτ και Ζειμπέκ, Ροδόπης και Ξάνθης αντιστοίχως, καθώς η ΝΔ παίζει το εθνικιστικό χαρτί επιδιώκοντας να ανατρέψει την ήττα της στη Ροδόπη, τη μόνη περιφέρεια της χώρας που δεν ήταν «μπλε» μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου. Ο Ακης Σκέρτσος επανέλαβε τον άθλιο ισχυρισμό ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου» και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί