Περιφερειάρχης Κρήτης: Υπογραφή συμβάσεων ύψους 1,35 εκ. ευρώ για την Π.Ε. Ρεθύμνου

Υπογραφή συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη για την μελέτη «Σύνδεση της οδού Γαράζο-Ανώγεια με την οδό Ηράκλειο-Τύλισος-Ανώγεια» και το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στο δρόμο Κοξαρέ-Ασώματος-Ι.Μ. Πρέβελη, Διχαλόστρατο-Μύρθιος-Μαριού-Λευκόγεια και συνδεόμενοι δρόμοι» με συνολικό προϋπολογισμό 1,35 εκ. ευρώ

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «Σύνδεση του τμήματος της οδού Γαράζο-Ανώγεια με την οδό Ηράκλειο-Τύλισος-Ανώγεια» με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.  

Πρόκειται για τη μελέτη της παράκαμψης Ανωγείων, μήκους συνολικά περίπου 1 χιλιομέτρου και αποτελεί συνέχεια της μελέτης Γαράζο-Ανώγεια, η οποία έχει ολοκληρωθεί.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στο δρόμο Κοξαρέ-Ασώματος-Ι.Μ. Πρέβελη, Διχαλόστρατο -Μύρθιος -Μαριού -Λευκόγεια και συνδεόμενοι δρόμοι», με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ. Το έργο αφορά αποκαταστάσεις της οδού σε πολλά τμήματα, κατασκευή τοιχίων, επενδεδυμένων τάφρων, ασφαλτροστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας. 

Στη σημερινή υπογραφή των συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Μανουσάκης, Κώστας Δανδουλάκης, η γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, οι εκπρόσωποι των αναδόχων Κώστας Λιόντος και Δημήτρης Ανυφαντάκης όπως επίσης η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη. 

Ο Δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και των δυο συμβάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί