Μεγάλες διακρίσεις του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης που διεξήχθη σε πέντε ημερίδες και διοργάνωσε ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας Χανιών. Οι αθλητές του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου Καραμανώλη Ε. και Πολύζος Γ. κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-6, οι Βαρούχα Α. και Τσουκάτος Ε. κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία 1-9 και οι αδελφοί Μιχάλης και Μάριος Ασημινάκης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Open, καθώς και μαζί με τη Χομπιτάκη Δ. την πρώτη θέση στο τουρνουά ομάδων. Την τρίτη θέση στο τουρνουά ομάδων κατέκτησε η ομάδα που συμμετείχαν οι αθλητές Κουφάκης Ε. και Βασιλάκη Ε. 

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου θα ήθελε να συγχαρεί τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων για τη διοργάνωση καθώς και όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους.

Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: κ. Κωτσόπουλο Ιωάννη (6936852562),

                          κ. Κοτσιφάκη Γιώτα (6976434690)

– email: omi@hellasbridge.org

– Μέσω των site :   www.fb.com/HeraklionBridgeClubήhttps://heraklion-bridge.gr/

– Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί