Μαθήτρια ΕΠΑΛ σε Τσίπρα: Να αφήσει η κ. Κεραμέως το υπουργικό γραφείο και να έρθει να κάνει μάθημα σε κοντέινερ (βίντεο)

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με μαθήτρια ΕΠΑΛ της περιοχής, που συμμετέχει στις πανελλαδικές εξετάσεις, είχε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, όπου εδώ και δύο χρόνια οι μαθητές κάνουν μάθημα σε κοντέινερ.

«Εγώ θέλω να έρθει η κ. Κεραμέως και να δουλέψει για τέσσερις ώρες σε αυτό το σχολείο και να αφήσει το υπουργικό της γραφείο. Χωρίς θέρμανση, χωρίς τουαλέτες. Που μας ζητάει να γράψουμε με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Ντροπή!» τόνισε η μαθήτρια, ενώ πρόσθεσε: «Οι γονείς γονατίζουν στα φροντιστήρια».

Από την πλευρά του, ο Αλ. Τσίπρας της υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε νομοθετήσει διετή προγράμματα σπουδών για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ μέσα στα πανεπιστήμια, τα οποία κατάργησε αμέσως η κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Είχαμε δώσει τη δυνατότητα στα πανεπιστήμια που επιθυμούσαν, μαζί με τους φορείς της αγοράς, να φτιάξουν τμήματα υψηλού επιπέδου σπουδών, ελεύθερης πρόσβασης και δωρεάν» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί