Το Αντιλαϊκό “εργαστήρι” ψεύδους του κ. Μάριου Διονέλλη

Η απάντηση του πρώην βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλη Θραψανιώτη αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Αντώνη Παπαδεράκη στον πολιτευτή του ΜΕΡΑ25 και δημοσιογράφο, Μάριου Διονέλλη, και στην προβοκάτσια με τα fake news σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του

Του Μανόλη Θραψανιώτη, 

υποψήφιου βουλευτή Νομού Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Δείτε επίσης:

Νέα κατορθώματα του πολιτευτή – δημοσιογράφου Μ. Διονέλλη: Προβοκάτσια με fake news στον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του!

Ο δημόσιος χώρος έχει κατακλυσθεί τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα επί διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ψεύδος με την καλλιέργειά του από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία εξοντώνουν την αλήθεια και την ουσία της πολυφωνικής και σφαιρικής ενημέρωσης των πολιτών, η οποία αποτελεί προϋπόθεση της Δημοκρατίας.

Το ζήτημα που έχει τεθεί πλέον είναι, μπορεί να υπάρξει Ελευθερία, Δημοκρατία , ευθυκρισία και αξιοπρέπεια του πολίτη με την κατασκευή και προβολή του ψεύδους στην δημόσια σφαίρα; Πολύ περισσότερο μπορεί να υπάρξει Αριστερά χωρίς Αλήθεια;

Ο δημοσιογράφος και πολιτευτής με το ΜΕΡΑ 25, Μάριος Διονέλλης, την 1 Ιουνίου με άρθρο του στον έγκριτο ιστότοπο TVXS , με τίτλο: “Το αντιλαϊκό “εργαστήρι” της Κεντροαριστεράς στην Κρήτη”, διαστρεβλώνοντας πλήρως την αλήθεια, παρουσιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ότι δήθεν συμφωνεί με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή της Σητείας, ενώ το κόμμα έχει διαφωνήσει πλήρως.

Αν η αλήθεια παραμορφώνεται συνειδητά από Αριστερό δημοσιογράφο και πολιτευτή Αριστερού κόμματος, τον Μάριο Διονέλλη στην συγκεκριμένη περίπτωση, τότε οι αξίες της Αριστεράς για Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Ισότητα κ.λ.π., έχουν ηττηθεί από χέρι. Πολύ περισσότερο όταν τα fake news του Μητσοτακικού συστήματος, συναντούν και συμπορεύονται με το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Για την αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων και της αλήθειας έχω να τονίσω τα εξής:

Πρώτον ,η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο Νομό Λασιθίου, έχει διαφωνήσει δημόσια και έχει συγγράψει σχετική ανακοίνωση για το θέμα αυτό. Ταυτόχρονα ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στο Νομό Λασιθίου.

  Τον Μάρτιο 2020 κατέθεσα ερώτηση, που υπογράφουν και οι βουλευτές Κρήτης , προς  τους κ.κ. Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος  και Ενέργειας στην Βουλή, η οποία για να υποβληθεί, εγκρίνεται πρώτα από τον υπεύθυνο Τομεάρχη του Τμήματος Ενέργειας.

  Ο κ. Διονέλλης, όπως και κάθε δημοσιογράφος που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα ήταν υποχρεωμένος να το γνωρίζει και να το λαμβάνει υπόψιν του. 

Δεύτερον, και σημαντικότερο η συγκεκριμένη τοποθέτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νομού Λασιθίου, υλοποιήθηκε πολιτικά στο ακέραιο από τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης και στέλεχος του Κόμματος, Αντώνη Παπαδεράκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, συνεργάζεται με τον κ. Αρναουτάκη και την παράταξή του αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα, διαφώνησε πλήρως!

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Περιφέρεια Κρήτης, Αντιπεριφερειάρχης , Αντώνης Παπαδεράκης , μετά το ψευδές κείμενο του κ. Διονέλλη στην σοβαρή “Εφσυν” με τίτλο:  “Έκλεισαν τα αυτιά στην καταστροφή της Σητείας” και άρθρο του στον έγκριτο ιστότοπο TVXS, αποκαθιστά την αλήθεια με δήλωσή του που ανάρτησε στο facebook και αναδημοσιεύτηκε σχολιασμένα στον Αριστερό ιστότοπο, Candiadoc με τίτλο: “Νέα κατορθώματα του πολιτευτή-δημοσιογράφου Μ. Διονέλλη: Προβοκάτσια με fake news στον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του !”.

Η ολοκληρωμένη δήλωση του Αντώνη Παπαδεράκη έχει ως εξής: ”Με αφορμή “δηλητηριώδες” άρθρο του κ. Μ. Διονέλλη στον ιστότοπο του TVXS που αφορά απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή της Σητείας και στο οποίο υπονοεί την συμφωνία μου και την συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να δηλώσω ότι: Όχι μόνο δεν συμφώνησα αλλά και λόγω της αντικειμενικής αδυναμίας μου να παραβρίσκομαι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ( δηλ. ήμουν απών) είχα εκφράσει στον Πρόεδρο της Επιτροπής την αντίρρησή μου για την συγκεκριμένη έγκριση της ΜΠΕ από την προηγουμένη της συνεδρίασης. Σε κάθε περίπτωση συντάχθηκα και συντάσσομαι με την άποψη της Ν. Ε. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία κατατέθηκε απ’ ότι γνωρίζω επίσημα στην Επιτροπή. Αν το ψεύδος και οι μυθοπλασίες εξυπηρετούν το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μένος του και τον ρόλο του ως υποψήφιος άλλου κόμματος στις ερχόμενες εκλογές, δεν υπηρετούν όμως την αλήθεια και ούτε συνάδουν με την δημοσιογραφική δεοντολογία “.

Αυτή είναι η αλήθεια , όπως την καταθέτει το πλέον αρμόδιο θεσμικά πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ο Αντώνης Παπαδεράκης αλλά ο κ. Διονέλλης με την κουλτούρα των fake news του ΣΚΑΙ, προσπαθεί μάταια να την αντιστρέψει για να προκαλέσει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά δεν καταλαβαίνει πως μία τέτοια ενέργεια στρέφεται κατά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας συνολικότερα, διότι όταν κυριαρχεί το ψέμα οι πολίτες “πνίγονται” στο πέλαγος της Ακροδεξιάς και του Μητσοτακικού επιτελικού παρακράτους, Στο τελευταίο είναι συνήγορος με τα ψέματά του ο κ. Διονέλλης, επειδή κλείνει τα αυτιά και τα μάτια του στην Αλήθεια! Οι αόμματοι και κουφοί στην Αλήθεια γίνονται πολιτικά επικίνδυνοι. Το ψεύδος είναι εχθρός της Αριστεράς και του ήθους που θέλει να διαμορφώσει και να αλλάξει την συνείδηση των πολιτών .

  Ο κ. Διονέλλης σε τι αποσκοπεί με τα ψέματα ; 

Δείτε ακόμα:

Η… “αριστερά” του ΣΚΑΪ υπέρ των απολύσεων ή όταν ο υποψήφιος του ΜΕΡΑ25 ζήτησε να εκδιωχθεί συνάδελφός του

Αλ. Ανδρικάκης: Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα “κατορθώματα” του κ. Μ. Διονέλλη, με αφορμή επιστολή της ΕΦΣΥΝ

Κρήτη: Όταν το ρουφιανιλίκι γίνεται καθημερινότητα στη “δημοσιογραφία”…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το Αντιλαϊκό “εργαστήρι” ψεύδους του κ. Μάριου Διονέλλη”

  1. Μανολης Νικολαΐδης

    Ο κύριος έχει αποδειχτεί μεγάλο τρολ και δεν τιμά με τη στάση του τον κλάδο της δημοσιογραφίας. Παραπληροφορεί, κιτρινίζει, ψεύδεται προκειμένου να τους πει όλους κακούς και στο τέλος ανακαλύπτει παράταξη του ΜεΡΑ25 στην περιφέρεια ενώ στην πραγματικότητα αναφέρεται σε γυρολόγους της ευρύτερης λαϊκίστικης αριστεράς. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι εντεταλμένος κήρυκας του φορέα που εκπροσωπεί και δεν έχει να προσφέρει τίποτα καλό ούτε στην παράταξή του ούτε στη δημοκρατία γενικότερα αφού το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί