Σα να είναι απόγονοι του Γκαίμπελς- Αυτιάς: Αυτό είναι το non paper της ΝΔ που παρουσίασε ως “Μεσοπρόθεσμο”

Απίθανα πράγματα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αυτιά εκτυλίχθηκαν για άλλη μία φορά στον ΣΚΑΪ, όπου η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας χτύπησε κόκκινο. Ο Γιώργος Αυτιάς έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει γαλάζιο non paper ως δήθεν Μεσοπρόθεσμο με κοστολόγηση προγράμματος της ΝΔ!

Δείτε επίσης:

“Η προπαγάνδα έχει και τα όριά της – Ο Αυτιάς κουβαλούσε τα non paper της ΝΔ”!

Αισχρή προπαγάνδα Αυτιά υπέρ της ΝΔ! – Συνθήματα του Μητσοτάκη έγιναν τίτλοι της εκπομπής του! (εικόνες)

«Για ελάτε δύο λεπτά οι κάμερες. Είπατε κύριε Θεοχαρόπουλε ότι δεν υπολογίστηκε το τέλος επιτηδεύματος; Το τέλος επιτηδεύματος στο Μεσοπρόθεσμο υπολογίστηκε κόστος 89 εκατ. ευρώ το 2025, 222 εκατ. ευρώ το 2026, 443 εκατ. ευρώ το 2027. Πάρτε το να το έχετε κύριε Θεοχαρόπουλε» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στην κάμερα, πρόκειται για έγγραφο συρραφή δηλώσεων του Θεόδωρου Σκυλακάκη και ανακοινώσεων της ΝΔ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά το νέο σόου του Γιώργου Αυτιά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ (1.5.2023) μετά την κατάθεση του Προγράμματος Σταθερότητας, σημειώνει ότι “δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί” και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην “κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος”».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί