Με covid ο Μητσοτάκης – Το λάθος που έκανε στο βίντεο και αναγκάστηκε να το κατεβάσει

Την προγραμματισμένη του περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι θετικός στον κοροναϊό.

ΔΕΙΤΕ:

Θετικός στον κορονoϊό ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.

Το λάθος

Ένα λάθος ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο σε TikTok όπως και στο Instagram. Στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τεστ, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες περιοδείες του στη Βόρεια Ελλάδα και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Τι συνέβη λοιπόν με το βίντεο Μητσοτάκη; Επρόκειτο περί ορθογραφικού λάθους, που μάλιστα γρήγορα εντόπισαν χρήστες στο Twitter. Στο κείμενο που συνόδευε τα λόγια του κ. Μητσοτάκη στο βίντεο, εμφανιζόταν «στην οικεία μου» και όχι, το σωστό «στην οικία μου».

Έτσι, το βίντεο κατέβηκε και ανέβηκε ξανά, διορθωμένο.

Δείτε το αρχικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί