Σοκ με τις νέες δηλώσεις Γεωργιάδη: Ντεμοντέ για τη ΝΔ η προστασία της πρώτης κατοικίας! (βίντεο)

Ξεκάθαρη γίνεται η αλαζονεία της ΝΔ, η οποία νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί, μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις Γεωργιάδη σύμφωνα με τις οποίες η συζήτηση για την προστασία της α’ κατοικίας είναι «ντεμοντέ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για «μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών» του αντιπροέδρου της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης υπέδειξε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα, επισημαίνοντας ότι στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η ΝΔ έχει σχέδιο να πάρει «λευκή επιταγή» για να φέρει «τσουνάμι πλειστηριασμών» χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Δείτε το απόσπασμα μετά τη 1 ώρα:

«Όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μην μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου “ντεμοντέ”.  Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιο του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής» τονίζει καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Σε μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών προχώρησε χθες βράδυ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε την συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας «ντεμοντέ». Και υπέδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί.

Γι’ αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος. Γιατί το σχέδιο της είναι να πάρει λευκή επιταγή για τσουνάμι πλειστηριασμών χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μην μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου “ντεμοντέ”. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιο του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί