Συνταξιοδοτήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ, Μιχάλης Φοινικιανάκης

Σήμερα μετά από 31 χρόνια γόνιμης συνεργασίας συνταξιοδοτήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ.Μιχάλης Φοινικιανάκης.

Ο Μιχάλης Φοινικιανάκης προσλήφθηκε ως προϊστάμενος του Λογιστηρίου της ΔΕΥΑΗ το 1991, συνέχισε ως οικονομικός Διευθυντής , ενώ για μια θητεία βρέθηκε στην προεδρία του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ.
Τα τελευταία χρόνια σε δύσκολη περίοδο της ΔΕΥΑΗ, ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Επιχείρησης.
Έχαιρε της εμπιστοσύνης όλων των Προέδρων της ΔΕΥΑΗ των μελών του ΔΣ και Δημάρχων , με πολυετή συνεργασία και προφορά ,έχοντας μια άριστη σχέση με τους συναδέλφους του, δεν δίστασε να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, ενώ βγήκε μπροστά όταν οι καταστάσεις το απαιτούσαν.

Όπως λένε παλιοί συνάδελφοι για τον κ.Φοινικιανάκη, ,κατάφερνε τα να δημιουργεί θετικό κλίμα στους συναδέλφους, ξεχώριζε για την ηρεμία, διαλλακτικότητα , τη διακριτικότητα, την ταπεινότητα και την υπομονή, ενώ δεν έχανε την αισιοδοξία και το κέφι ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.

Πάντα σε κάθε διαδρομή υπάρχουν οι καλές αλλά και οι κακές στιγμές. Κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές και αναμνήσεις, ευχόμαστε θερμά στον κ. Φοινικιανάκη ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα και να απολαύσει με υγεία τη σύνταξή του με τους δικούς του ανθρώπους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί