Επίσκεψη Διευθυντή Πεζικού ΓΕΣ σε περιφερειάρχη Κρήτης και δήμαρχο Ηρακλείου

Ο Διευθυντής Πεζικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. 

Ο κ. Καβιδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της ΣΕΑΠ  Συνταγματάρχη Δημήτρη Ροδάκη, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Κρήτης για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στη ΣΕΑΠ. 

Ο Διευθυντής Πεζικού ΓΕΣ, που τίμησε τον Περιφερειάρχη με τον θυρεό του ΓΕΣ, βρίσκεται στο Ηράκλειο για την αυριανή ορκωμοσία των ΥΕΑ 2023 Α΄ ΕΣΣΟ στην ΣΕΑΠ.  

Στον δήμαρχο Ηρακλείου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού- Υποστράτηγο  Παναγιώτη Καβιδόπουλο ,είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 01 Ιουνίου στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Τον κ. Καβιδόπουλο  συνόδευε ο Υποδιοικητής της ΣΕΑΠ Συνταγματάρχης Δημήτρης Ροδάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα , επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά ανάμεσα στο Δήμο και την ΣΕΑΠ Ηρακλείου, ενώ έγινε αναφορά και στην σημαντική παρουσία της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού που λειτουργεί στο Ηράκλειο 70 χρόνια.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί