Χάρης Θεοχάρης: Οι έμμεσοι φόροι, που αυξήθηκαν επί Μητσοτάκη, “πράγματι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά” (βίντεο)

«Πράγματι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα χαμηλότερα νοικοκυριά, ποσοστιαία στο εισόδημά τους», ανέφερε στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ1 ο Χάρης Θεοχάρης, ομολογώντας ότι η έμμεση φορολόγηση προκαλεί ασφυξία στα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναγκάστηκε να αμυνθεί των λεγομένων του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος σημείωσε ότι εντός του 2022 και του 2023 έχουν μπει στα δημόσια ταμεία 6 δισ. ευρώ από την έμμεση φορολογία.

«Ο κύριος Θεοχάρης μίλησε ειλικρινά και σας είπε ευθέως μία απόλυτη αλήθεια που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές με το που πατάν το πόδι τους στα οικονομικά πανεπιστήμια. Σας είπε ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τους ασθενέστερους. Αυτό είναι απολύτως αλήθεια. Είναι η μεγαλύτερη ομολογία της φοροκαταιγίδας και της φοροκλοπής που έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση εις βάρος των ασθενέστερων στρωμάτων», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στα όσα είπε ο Θεοχάρης και αναδεικνύοντας «φοροκαταιγίδα 6 δισ. σε βάρος των μη προνομιούχων από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Στο «σφυροκόπημα» του Γιάννη Ραγκούση, ο Χάρης Θεοχάρης πρόταξε ως απάντηση την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της ενίσχυσης των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων με τα διάφορα pass και το καλάθι του νοικοκυριού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί