Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Κ. Μητσοτάκης μοιράζοντας υποσχέσεις (Βίντεο)

Σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρύσες Αποκορώνου το μεσημέρι της Τέταρτης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στην πλατεία του χωριού, ο οποίος έπαιξε για μια ακόμη φορά με το σενάριο της αστάθειας, αν η Νέα Δημοκρατία δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμα ότι στοίχημα στα Χανιά ειναι το κόμμα να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, χτίζοντας πάνω στο αποτέλεσμα των προηγουμένων εκλογων.

Ο κόσμος ψηφίζει για να αναδείξει πρωθυπουργό, όχι για να αναδείξει ποιος θα ειναι αντιπολίτευση, είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε ακόμα για μια πορεία προκοπής και ανάπτυξης, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ολοκληρώνουμε έργα που αποτελούσαν πόθο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως ΒΟΑΚ, για τον οποίο έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο ΒΟΑΚ θα είναι σε όλη την Κρήτη, γι’ αυτό και ξεκίνησα την περιοδεία μου από τη Σητεία και θα φταστώ στο Καστέλι, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναμασώντας για άλλη μια φορά τις ίδιες υποσχέσεις.

Οι εκλογές που έρχονται δεν είναι ματς-ρεβάνς. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου δεδομένο. Θα είχαμε αυτοδυναμία, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν δεν υπήρχε η νάρκη της απλής αναλογικής και θα την απενεργοποιήσουμε αν επανεκλέγουμε.

Προφανής στόχος του, φυσικά, να αποτρέψει μια πολυκομματική Βουλή, για να αποτραπεί η απώλεια εδρών από το μπόνους των έως 50 εδρών για τον πρώτο, καθώς στις κάλπες της 21ης Μαΐου τρία κόμματα φλέρταραν με αξιώσεις για είσοδο στη Βουλή.

Νωρίτερα, ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου και εκεί αναφέρθηκε στην ανάγκη για αυτοδυναμία και ισχυρή κυβέρνηση αλλά και στον ΒΟΑΚ.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πλατανιά και το Καστέλι Κισσάμου, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Θέρισο.

Θυμίζουμε ότι χθες ο Κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σε Σητεία και Ηράκλειο.

Δείτε: Ο γνωστός Μητσοτάκης περιοδεύει στην Κρήτη: Έπαρση, τρομολαγνεία και εκβιασμοί συνειδήσεων για την παντοδυναμία του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί