«Λες ψέματα, κύριε απατεώνα»: Ν. Ηλιόπουλος κατά Θ. Πλεύρη για την υπόθεση Μπελέρη

Σφοδρή κριτική στον Θάνο Πλεύρη, για τα ψέματα ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη άσκησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά απαντώντας στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατία ότι «ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο ο Νάσος Ηλιόπουλος άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;».

Όμως ο Θάνος Πλεύρης δεν έμεινε εκεί καθώς συνέχισε με την προκλητική στάση του γράφοντας πως «o Νάσος Ηλιόπουλος καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας επέκρινε έντονα τον Θάνο Πλεύρη, χαρακτηρίζοντάς τον «απατεώνα». Συγκεκριμένα έγραψε «ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί