Ηράκλειο: Με Ζαχαριάδη αντί Πολάκη η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Με τον βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη αντί του Παύλου Πολάκη που θα βρίσκεται σε άλλη κομματική συνεδρίαση στη Χανιά, θα ξεκινήσει η εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο.

Δείτε:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Έναρξη της εκλογικής καμπάνιας στο Ηράκλειο με Πολάκη και ευρεία σύσκεψη στελεχών

Έτσι, με τη συμμετοχή του Κ. Ζαχαριάδη συγκαλείται την Πέμπτη στις 6:30 μ.μ. διευρυμένη η ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τους συντονιστές των ΟΜ,  τα μέλη της ΚΕ από το Ηράκλειο και τους υποψήφιους βουλευτές με θέμα την προετοιμασία του κόμματος εν όψει των νέων εθνικών εκλογών.  Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Άτριον.

H ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Την Πέμπτη 01/06/2023, συνεδριάζει η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου, στο ξενοδοχείο Atrion και με εισηγητή τον Κ. Ζαχαριάδης μέλος Πολιτικής Γραμματείας.  

Ξεκινά έτσι και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές του Ιουνίου. Ήδη έχουν ανοίξει και λειτουργούν κανονικά 12  εκλογικά κέντρα σε όλο το Νομό. Οργανώνονται περιοδείες και ομιλίες υποψηφίων Βουλευτών/τριών και στελεχών μας, στα περισσότερα χωριά του Νομού αλλά και στις γειτονιές του  Ηρακλείου.

Το κλίμα στις οργανώσεις του κόμματος, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου, και το αρχικό σοκ, έχει  αντιστραφεί και χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα και πείσμα, ώστε να καλυφθεί όλο το χαμένο έδαφος. 

Το πένθος έληξε, ήρθε η ώρα της ανασύνταξης, της μάχης με βασικό μας όπλο το πρόγραμμά μας . 

Καλούμε κάθε  δημοκρατικό πολίτη, να συστρατευτεί  στον αγώνα μας, ώστε η παντοδυναμία του Κ. Μητσοτάκη να αποδειχθεί όνειρο καλοκαιρινής νύχτας. Και να ανοίξει ο δρόμος για μια εναλλακτική κυβερνητική διακυβέρνηση.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί