Στο Παιδικό Χωριό S.O.S Κρήτης ο Αλ. Καλοκαιρινός

Τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού S.O.S Κρήτης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις της κοινωνικής δομής  και συζήτησε τρόπους ευρύτερης υποστήριξής της.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου περιηγήθηκε στους φιλόξενους χώρους της δομής με τη Συντονίστρια της Τοπικής Ομάδας Στήριξης κ.Ρένα Αεράκη-Κουβίδη, τον Διευθυντή Προγραμμάτων κ. Πέτρο Παπαδάκη και την ομάδα εργαζομένων. 

Όπως διαπίστωσε το έργο που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ανεκτίμητο και δεσμεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε τα παιδιά που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν από την οικογένειά τους να εντάσσονται πάλι στο οικογενειακό περιβάλλον και να προχωρούν στη ζωή τους μέσα στην πόλη, σε μια πόλη που ενδιαφέρεται για όλους τους ανθρώπους, χωρίς αποκλεισμούς.

«Η Κοινωνική πολιτική είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξής μας με μέτρα και δράσεις που θα στηρίζουν και θα ανακουφίζουν τις ευάλωτες ομάδες, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για παιδιά», επεσήμανε ο Αλέξης Καλοκαιρινός τονίζοντας ότι χρειάζονται φωνή και συμμάχους γι αυτό και ο Δήμος Ηρακλείου θα είναι πάντα κοντά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί