Π. Τσαπανίδου για δηλώσεις Σκέρτσου: «Πάντα φταίνε οι άλλοι»

Για «αλαζονική αποποίηση ευθυνών» καθώς «πάντα φταίνε οι άλλοι», κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, Άκη Σκέρτσου σχετικά με το μπάχαλο με την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Δείτε: Kαι για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ!

«Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου προσθέτοντας ότι την ίδια ώρα, «η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται».

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει ότι «το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».

Υπενθυμίζεται ότι και χθες και σήμερα κατά τη διάρκεια των ενδοσχολικών εξετάσεων που δίνουν οι μαθητές πριν τις πανελλήνιες, κατέρρευσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων αφήνοντας ξανά τους μαθητές να περιμένουν.

Σήμερα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο Mega δήλωσε για τη ντροπιαστική κατάσταση με την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων, φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μια καθημερινή μάχη. Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το έχουμε αποτρέψει. Όμως, θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ΝΔ στην κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε στο πλαίσιο υπηρεσιακής κυβέρνησης που μας έχει οδηγήσει η νάρκη της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πολιτικό μας σύστημα».

Αναλυτικά η δήλωση της Π. Τσπανίδου:

«Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται.

Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί