Χ. Μαμουλάκης: Στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, δεν περισσεύει καμία και κανένας

Υπό την Προεδρία του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε! Ακούσαμε το μήνυμα των πολιτών, αλλάζουμε εν κινήσει και πάμε να ανατρέψουμε συσχετισμούς. Δεν θα είναι εύκολο αλλά δεν είναι αδύνατον. Στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, δεν περισσεύει καμία και κανένας. Μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Αυτό και θα κάνουμε!».

Η συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω και συμμετείχαν οι: Ράνια Σβίγκου, Πόπη Τσαπανίδου, Αλέξης Χαρίτσης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά, Κώστας Ζαχαριάδης, Διάνα Βουτυράκου, Νικόλα Φαραντούρη, Διονύσης Τεμπονέρας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γρήγορης Θεοδωράκης, Έφη Αχτσιόγλου, Αθηνά Λινού, Δημήτρης Λυρίτσης, Τζένη Λειβαδάρου, Κινυούα Μάινα Νικόδημος, Μακρίνα – Βιόλα Κώστη, Γιώργος Χουλιαράκης, Γιώργος Καραμέρος και Στέφανος Κασελάκης.

Δείτε επίσης: Α. Τσίπρας: Ακούσαμε το μήνυμα των πολιτών, αλλάζουμε εν κινήσει – Να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί