Τόπε και ξεκάθαρα ο Μητσοτάκης: Δε θέλει Τσίπρα αλλά Ανδρουλάκη ως αξιωματική αντιπολίτευση!

Αυτό που λένε όλα τα στελέχη της ΝΔ σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις, το είπε ευθέως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τηλεοράσεως. Η προτίμησή του για αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αν και οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του κόμματος στο δημόσιο διάλογο δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Δείτε επίσης:

Συνήγορος υπεράσπισης των funds ο Κ. Μητσοτάκης (Βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ποιον προτιμάει για αξιωματική αντιπολίτευση και απάντησε ότι «σίγουρα μία ώριμη δημοκρατία χρειάζεται και μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Και αυτό το οποίο είδαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση».

Αναλυτικά η στιχομυθία
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Να σας πω κάτι, πρέπει να σας το ρωτήσω. Αντιπολίτευση, αξιωματική αντιπολίτευση: ποιον προτιμάτε τον Ανδρουλάκη ή τον Τσίπρα;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό θα το κρίνει.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Όχι, εσείς ποιον προτιμάτε;

Ανθή Βούλγαρη: Εσείς ποιον θέλετε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εγώ θα σεβαστώ την κρίση του ελληνικού λαού. Πρέπει να σας πω, όμως, ότι έχουν δίκιο κάποιοι αναλυτές να επισημαίνουν ότι σίγουρα μία ώριμη δημοκρατία χρειάζεται και μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Και αυτό το οποίο είδαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση. Τώρα, το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, δεν είναι κάτι που το ξέρω. Καταλαβαίνετε ότι το δικό μου μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να ξαναγυρίσω όλη την Ελλάδα, όπως προτίθεμαι να κάνω. Θα ξεκινήσω σήμερα το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί