Απίστευτη αλαζονεία Μητσοτάκη: «Υπάρχει ένας υποψήφιος για πρωθυπουργός»

Κρεσέντο αλαζονείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου καθώς υποστήριξε ότι «υπάρχει ένας υποψήφιος για πρωθυπουργός και ένα κόμμα το οποίο να διεκδικεί την ευθύνη της διακυβέρνησης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο Περιστέρι μπροστά σε κομματικό ακροατήριο, την ώρα που ισχυριζόταν ότι δεν θα ανεχθεί κανένα φαινόμενο αλαζονείας, σημειώνοντας ότι «δεν θέλουμε περιφρόνηση των αντιπάλων», εμφανίστηκε απαξιωτικός απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Αυτό είναι το ζήτημα και το πραγματικά αίτημα της επόμενης κάλπης. Μία σταθερή κυβέρνηση με άνετη πλειοψηφία απέναντι σε αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα έχει τα πρωτεία στην αντιπολίτευση. Του λέω κυρίες και κύριοι ξυπνήστε στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Το τι θα γίνει στην αντιπολίτευση είναι δικό σας θέμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε:

«Το μόνο στο οποίο ενώνονται ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι στην επιθυμία τους να έχουμε τελικά μία αδύναμη κυβέρνηση. Κάποιοι μας λένε ότι και 149 βουλευτές να έχουμε, εμείς δεν μας ενδιαφέρει. Μονίμως στην αντιπολίτευση θέλουμε να είμαστε. Τους απαντώ λοιπόν, κοιτάξτε, εγώ δεν ξέρω άλλη εκλογή που ουσιαστικά να υπάρχει ένας υποψήφιος για πρωθυπουργός και ένα κόμμα το οποίο να διεκδικεί την ευθύνη της διακυβέρνησης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στην κάλπη της 25ης Ιουνίου είπε: «Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε, πρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό. Μπορούμε να το πετύχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί