Κρήτη: Καταστράφηκε σούπερ μάρκετ από φωτιά – Ζημιές και σε διπλανές επιχειρήσεις (φωτο)

Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή του Ρεθύμνου από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 τα ξημερώματα.

Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, παρουσιάζοντας και τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε, φλόγες κατέστρεψαν όλο το εξωτερικό τμήμα του καταστήματος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ πολύ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και το εσωτερικό.

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα της διπλανής επιχείρησης ενοικίασης οχημάτων, καθώς και τμήμα της επίσης διπλανής επιχείρησης εστίασης.

Οι πολυκατοικίες πάνω από το φλεγόμενο σούπερ μάρκετ εκκενώθηκαν άμεσα, καθώς οι φλόγες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες και οι πυροσβέστες έδωσαν μεγάλη μάχη για να περιορίσουν την πυρκαγιά, ώστε να μην επεκταθεί και στα σπίτια.

Στο σημείο βρέθηκαν 4 οχήματα της Π.Υ. Ρεθύμνου με 10 πυροσβέστες, υπήρξε συνδρομή και από άλλες υπηρεσίες του νομού, ενώ τώρα το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίες έχει αναλάβει να διαπιστώσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Οι πυροσβέστες συλλέγουν τα στοιχεία και το υλικό που υπάρχει και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, είτε να προκλήθηκε η πυρκαγιά κάποιο βραχυκύκλωμα, είτε να πρόκειται για εμπρησμό. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, λαμβάνονται καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό και εκτιμούν ότι σύντομα θα φτάσουν σε αποτέλεσμα.

pyrkagia super market (2).jpg
pyrkagia super market (3).jpg
pyrkagia super market (4).jpg
pyrkagia super market (5).jpg
pyrkagia super market (6).jpg
pyrkagia super market (7).jpg
pyrkagia super market (8).jpg
pyrkagia super market (9).jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί