Ν. Ηγουμενίδης: Χρέος μας να ανασυγκροτηθούμε και να υψώσουμε ανάχωμα στον οδοστρωτήρα Μητσοτάκη

Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, ο Νίκος Ε. Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ιδιαιτέρως αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η βαριά ήττα απαιτεί αυτοκριτική, αλλά την ίδια ώρα και να σηκωθούμε όρθιοι. Έχουμε υποχρέωση στην ίδια την κοινωνία και τις ανάγκες της να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα υπακούσουμε στην εντολή των Ελληνίδων και των Ελλήνων, αλλά και στις ανάγκες τους. Είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθούμε ταχύτατα και να υψώσουμε ανάχωμα στον οδοστρωτήρα της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Στις λίγες εβδομάδες που απομένουν για άλλη μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα σφραγίσει το μέλλον όλων μας, οφείλουμε να  ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε από την πρώτη γραμμή. Με την Αριστερά, Δύναμη Ανατροπής και Ελπίδας! Και όχι δύναμη διαχείρισης.

Με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πετύχουμε την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε και μας συγκινεί! Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Αισθάνομαι την ανάγκη, τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες του Νομού Ηρακλείου που με τίμησαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση με την ψήφο τους. Όλους τους φίλους και τις φίλες, με τους οποίους μέσα σε λίγες εβδομάδες δώσαμε συλλογικά απ’ άκρη σε άκρη του νομού έναν όμορφο και μαχητικό αγώνα με την πίστη και την ελπίδα πως μπορούμε να πετύχουμε τον άνεμο αλλαγής που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για τα ιδανικά και τα όνειρά μας.

Για την Ελλάδα που δεν θα θυμίζει σε τίποτε το χθες!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί