Βενιζέλειο: Αριστεία όχι ψέματα !

Μας γράφει πολίτης:

Καλησπέρα σας Candiadoc,

το ΤΕΠ του Βενιζελειου εχει τεράστιο πρόβλημα. Το ξερουμε και το ξερουν καλα. Υπαρχει μια ατυπη κοντρα μεταξυ διοικησης και διευθυνσης του ΤΕΠ που ο ενας δεν μιλα με τον αλλο. Οι χρονοι εχουν αυξηθει, η διαλογη δεν δουλευει οπως πρεπει , ο κοσμος ταλαιπωρείται απιστευτα , τραυματιοφορεις ελαχιστοι, νοσηλευτες ολο και λιγοτεροι (μετακινησεις σε ΥΠΕ, τακτικα ιατρεια κλπ) . Ειναι πραγματικα ενα ακυβερνητο καραβι. Εξαιτιας των τεταμενων σχεσεων , κανεις δεν ασχολειται.

Ακομα και η ΥΠΕ που ΞΕΡΕΙ πολυ καλα τ γινεται δεν ασχολειται ! Αυτο δεν σας βαζει σε υποψιες; 

Οι νοσηλεύτριες στο Βενιζελειο ολοενα και μειωνονται, υπαρχουν παραιτησεις που θα γινουν συντομα εξαιτιας κακομεταχείρισης των νοσηλευτων απο την νοσηλευτικη υπηρεσια….και μεσα σε ολο το χαμο…. η Διευθυντρια Νοσηλευτικης Υηρεσιας, παιρνει 1 μηνα “εκπαιδευτική” αδεια για το προγραμμα HOPE στο εξωτερικο. Θα μπορουσε να παει οποιοσδηποτε νοσηλευτης…αλλα το κρατησαν μυστικο για να πανε συγκεκριμενοι…. 

Αριστεια οχι ψεματα !

Κι ενω οι νοσηλευτες σπανιζουν…. θα ερθει συντομα ενα κυμα προσληψεων….. 
Ποσοι θα ερθουν στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ? ΜΗΔΕΝ!!!!!!! Ακουτε ποσο νοιαζεται η κυβερνηση για το ΕΣΥ? ΚΑΝΕΙΣ νοσηλευτης δεν θα ερθει στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ! Θα πανε ΠαΓΝΗ, ΧΑΝΙΑ κλπ.! ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΟΧΙ!

Τι εκανε η διοικηση? Τι εκανε η ΥΠΕ? Τι εκανε η Νοσηλευτική Υπηρεσία? Τοσες υπηρεσιες εχουν μαζεψει εκει στα διοικητικα? δεν ντρεπονται λιγο !

Ψαξτε το να δειτε ! ΚΑΝΕΙΣ! Το ξερουν απο καιρο και το κρυβουν για να μην επαναστατήσει το υπαρχων προσωπικο!
Κριμα κριμα κριμα ! Να φυγουμε? να παμε στα νυχια των ιδιωτων ? 
Ηθελα να ξερα? Η ΥΠΕ τι κανει? Θα αποφασισει να ασχοληθει? Πληρης αδιαφορια….
Μονο φωτο και χαμογελακια ! Ουσια ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δείτε επίσης;

Βενιζέλειο: Αγανάκτηση και οργή – Επί ώρες στις ουρές των ΤΕΠ ακόμα και με σπασίματα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί