Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Την κυνηγούσε και την πυροβόλησε 4 φορές με καραμπίνα

Τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα δέχθηκε η 39χρονη, θύμα γυναικοκτονίας στη Χαλκιδική, τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον 36χρονο σύζυγό της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε: Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους έμεναν στην Στρατονίκη Χαλκιδικής και ο 36χρονος μετά τη γυναικοκτονία αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης η 39χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Πληροφορίες, αναφέρουν δε ότι υπέστη τρώση καρδιάς και είχε μεγάλη απώλεια αίματος από τη ρήξη του πνεύμονα.

Τελικά, ο θάνατος της 39χρονης προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της. Ο 36χρονος γυναικοκτόνος φέρεται να κυνήγησε την 39χρονη για να την «αποτελειώσει» στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους. Μετά την αποτρόπαια πράξη ο ίδιος έστρεψε το όπλο στο στόμα του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Επιπλέον, ο ανήλικος γιος υπέστη τραυματισμό από τα θραύσματα της καραμπίνας, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεταιεκτός κινδύνου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 39χρονη επιθυμούσε διαζύγιο για αρκετό καιρό. Επιπλέον, το ζευγάρι είχε και μια 12χρονη κόρη, που δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό της γυναικοκτονίας, καθώς βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ήδη έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός ψυχολογικής υποστήριξης του νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί