Φρίκη στις Σέρρες: Παιδί δημοτικού κακοποιεί κουτάβι (Βίντεο)

Σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης κουταβιού από μικρό παιδί καταγράφηκε σε χωριού του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.

Την καταγγελία έκανε η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών, Ελένη Τζιαφέτα, στην οποία έφτασε στα χέρια της το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ένα μικρό παιδί να κακοποιεί ένα κουτάβι κι ένα άλλο παιδί να βιντεοσκοπεί.

Η κ. Τζιαφέρα είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στο χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια».

Σημειώνεται ότι το βίντεο – ντοκουμέντο έχει κάνει τον γύρω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

Κακοποίησαν 7 κουτάβια

Συνολικά επτά ήταν τα κουτάβια 6 έως 7 εβδομάδων τα οποία κακοποιήθηκαν βάναυσα από μαθητές της Α’ Δημοτικού σε μικρό χωριό του Δήμου Βισαλτίας Σερρών, με την πρόεδρο του «Φιλοζωικού Συλλόγου Εμμανουήλ Παπά», Ελένη Τζιφέτα να σημειώνει στο ethnos.gr ότι μόλις τρία από τα κακοποιημένα ζώα έχουν πιθανότητες να επιβιώσουν.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος του οποίου προεδρεύει η κυρία Τζιφέτα έφερε στην επιφάνεια το άγριο περιστατικό κακοποίησης των ζώων, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο το οποίο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες.

Τα υπόλοιπα τέσσερα κουταβάκια αγνοούνται και με βάση πληροφορίες που επικαλείται η κ. Τζιαφέτα, τα βρήκαν νεκρά κάτοικοι του χωριού και τα πήραν από το σημείο.

«Είναι κακοζωισμένα, σκελετωμένα και γεμάτα ψύλλους»

«Αυτήν τη στιγμή πηγαίνω τα τρία κουταβάκια σε κτηνίατρο. Είναι κακοζωισμένα, σκελετωμένα και γεμάτα ψύλλους και τσιμπούρια. Φαίνεται ότι αυτά τα τρία δεν πρόλαβαν να τα πιάσουν στα χέρια τους τα παιδιά. Τα υπόλοιπα τέσσερα κουταβάκια που φαίνονται στο βίντεο, πληροφορούμαι ότι τα βρήκαν νεκρά κάτοικοι του χωριού και τα πήραν από εκεί», σημειώνει η κ. Τζιαφέτα.

Κατά την ίδια, τα δύο παιδιά, το ένα που κακοποιεί τα κουταβάκια και το δεύτερο που βιντεοσκοπεί τις σοκαριστικές πράξεις, είναι μαθητές της Α΄ Δημοτικού και προέρχονται από προβληματικές οικογένειες.

«Αυτήν τη στιγμή η αστυνομία συνομιλεί με τους γονείς των δύο παιδιών. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, το γνωρίζει μόνο η αστυνομία, ωστόσο, είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα αυτό που διεπράχθη και σαφέστατα έχουν ποινικές ευθύνες και οι γονείς. Τα παιδιά προέρχονται από προβληματικές οικογένειες και προφανώς αυτή η οργή τους βγήκε εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα», λέει η κ. Τζιαφέτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί