Επεισόδιο με τον Νίκο Χαρδαλιά σε εκλογικό τμήμα

Ένταση προκλήθηκε σε εκλογικό κέντρο του Βύρωνα, καθώς ο υφυπουργός Άμυνας βρέθηκε εκεί και παρέμεινε επί ώρες, προκαλώντας αντιδράσεις στους εκλογικούς αντιπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το ΚΚΕ, κυρίως, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησαν να αποχωρήσει, καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία πολιτικών στα τμήματα, παρά μόνο διορισμένων από τα κόμματα.

Το ieidiseis αναφέρει ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά έφτιαχνε και ψηφοδέλτια, με την εκλογική αντιπρόσωπο του ΚΚΕ να απειλεί να υποβάλει ένσταση.

Αργότερα ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι είναι εκλογικός αντιπρόσωπος της Ν.Δ. και όταν του ζητήθηκε το έγγραφο, υποστήριξε ότι είναι αναπληρωτής, με τους αντιπροσώπους από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να αμφισβητούν έντονα τους ισχυρισμούς του και να καταγγέλλουν ότι ο υφυπουργός δεν είχε διορισμό και τον έφερε αργότερα.

Η ιστοσελίδα, ακόμη, επισημαίνει ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν έκανε κάτι για να λυθεί η αντιπαράθεση και υποστήριξε ότι δε ήθελε να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί