Βεντέτα 30 χρόνων πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου στο Ρέθυμνο – Τρίτο θύμα από την ίδια οικογένεια

Συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών που εξετάζουν με προσοχή κάθε πτυχή του εγκλήματος στην Αρχοντική που οδήγησε στην εκτέλεση του 47χρονου Λ.Σ, που είναι ο τρίτος από την ίδια οικογένεια που δολοφονείται.

Δείτε:

Έγκλημα στην Κρήτη: Βρεθηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητο του

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, όπως μεταδίδει το goodnet.gr, που έχουν λάβει μια σειρά καταθέσεων από το ευρύτερο περιβάλλον του 47χρονου, βρίσκονται τα στοιχεία που θα βοηθήσουν, να συνθέσουν το δύσκολο παζλ της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα  έχουν προκύψει μέχρι και σήμερα όλα δείχνουν πως το ενδεχόμενο η δολοφονία του 47χρονου να οφείλεται σε «παλιούς λογαριασμούς» και τη μακρά ιστορία βεντέτας της οικογένειας, απομακρύνεται καθώς πρόσφατες προσωπικές διάφορες του θύματος είναι εκείνες που φέρεται να «όπλισαν» το  χέρι του δράστη η των δραστών.

Ταυτόχρονα και πέρα από τα κίνητρα της δολοφονίας οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με προσοχή και το εάν ο 47χρονος έπεσε θύμα ενέδρας η συναντήθηκε τυχαία με κάποιον στο σημείο και προηγήθηκε κάτι που οδήγησε στην «εκτέλεση» του.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθυμνου συνεχίζεται με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν για την ώρα ανοιχτά.

Το Χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή μέσα στο αυτοκίνητο του σε αγροτικό δρόμο κοντά στο χωριό, τον οποίο χρησιμοποιούσε για να μεταβεί στο υπόστεγο του όπου διατηρούσε τα ζώα του. Πρόκειται για έναν στενό αγροτικό δρόμο που δεν επιτρέπει υψηλές ταχύτητες -παράγοντας που επίσης ερευνά με προσοχή η ΕΛ.ΑΣ -.

Το θύμα είχε ακολουθήσει τη συνηθισμένη του διαδρομή και την περασμένη Τετάρτη, όταν ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε η σύζυγος του πριν χαθούν τα ίχνη του.  Δεδομένου ότι ο 47χρονος έλειπε συχνά από το σπίτι του -όχι περισσότερο από μια ημέρα – πηγαίνοντας να φροντίσει τα ζώα του, η απουσία του την πρώτη ημέρα δεν ενέπνευσε ανησυχία στη σύζυγο του. Ωστόσο, όταν και την επόμενη δεν είχε δώσει ακόμη σημεία ζωής η ίδια άρχισε να τον αναζητά εναγωνίως εντοπίζοντας τον εν τελεί νεκρό στο σημείο και ενημερώνοντας άμεσα τις αρχές.

Ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού εντός του οχήματος του ενώ από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές , ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο το παρμπρίζ του οχήματος με κατεύθυνση από έξω προς τα μέσα, στοχεύοντας από τη θέση του συνοδηγού προς εκείνη του οδηγού.

Σύμφωνα με στοιχεία το  θύμα αν και έφερε εκτεταμένα τραύματα στο θώρακα, ισχυρές ενδείξεις υπάρχουν πως ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος.

Η «ματωμένη» ιστορία της οικογένειας του θύματος στην Αρχοντική

Ο 47χρονος  – πατέρας μίας κόρης – ήταν ο τελευταίος από τα τρία αγόρια αδέλφια, που δολοφονήθηκε. Την ίδια κατάληξη είχαν οι δύο αδελφοί του, χρόνια πριν (ο ένας πριν από 30 περίπου), ενώ και το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά.

Στο παρελθόν, στενός του συγγενής, πρώτος ξάδερφος του για την ακρίβεια, είχε συνδέσει το όνομα του με ανθρωποκτονίες και βεντέτες και αυτοπυροβολήθηκε πριν από 12 χρόνια μέσα σε σπίτι που κρυβόταν στην Αρχοντική, όταν είχε περικυκλωθεί από τις αστυνομικές αρχές, που τον είχαν εντοπίσει μετά από χρόνια αναζήτηση, καθώς είχε δραπετεύσει και παρέμενε για πολλά χρόνια φυγόποινος.

Για τις αστυνομικές αρχές, η υπόθεση είναι ιδιαίτερη, καθώς δεν μπορεί κανείς να πει εάν η ανθρωποκτονία είναι αποτέλεσμα «παλιών υποθέσεων» ή αν πρόκειται για υπόθεση άσχετη με το παρελθόν που έχει να κάνει με τον ίδιο και προσωπικά του θέματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί