Συνάντηση του προέδρου της Κοινότητας  Νέας Αλικαρνασσού Α. Σεκέρη με τον αν. υπουργό  Εσωτερικών Στ. Πέτσα

Στις 10/05/2023 στο Υπουργείο Εσωτερικών έγινε  συνάντηση του προέδρου της κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Αντώνη  Σεκέρη με τον αναπληρωτή υπουργό  κ. Στέλιο Πέτσα και τους συνεργάτες του,  με θέμα το δίκαιο αίτημα των  κατοίκων της Νέας Αλικαρνασσού  για την επανασύσταση του  δήμου της  Νέας Αλικαρνασσού που  τώρα λειτουργεί ως κοινότητα του  δήμου Ηρακλείου, όπου και  υπέβαλε στον κ. Πέτσα  σχετικό υπόμνημα  όπου αναφέρονται τεκμηριωμένα οι λόγοι που η ιστορική περιοχή του Ηρακλείου πρέπει να λειτουργήσει και πάλι ως  δήμος  Νέας Αλικαρνασσού.

Δόθηκε υπόμνημα για  τα  προβλήματα τόσο σε έργα υποδομών που  υπάρχουν στην πόλη της Νέας Αλικαρνασσού όσο και για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι  πολίτες   στην καθημερινότητα τους.

Επίσης συναντήθηκε ο κ. Αντώνης Σεκέρης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο  όπου συζήτησαν για θέματα προστασίας του  πολίτη και θύμισε στον υπουργό  ότι το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου  βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλης της Νέας Αλικαρνασσού σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τον πρώην δήμο της  Νέας Αλικαρνασσού.

Σημείωση : Αίτημα  είχε δοθεί και στον Γενικό Γραμματέα του Σύριζα κ. Πουλάκη ΄για την επανασύσταση  του δήμου  της Νέας Αλικαρνασσού.

Έχουμε λάβει υπόσχεση  και των δύο ότι με το άνοιγμα του χωροταξικού  θα  εξεταστεί το θέμα της επανασύστασης του δήμου της Νέας Αλικαρνασσού. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί