Κρήτη: Του πέρασαν χειροπέδες για εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα και καπνό

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, κατασχέθηκαν συνολικά 735 πακέτα τσιγάρα και 74 πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στα Χανιά

 Κατασχέθηκαν συνολικά 735 πακέτα τσιγάρα και 74 πακέτα καπνού 

Συνελήφθη, χθες (18.05.2023) το απόγευμα στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών, χθες (18.05.2023) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό και στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ακολούθησε έρευνα στην οικία του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 735 πακέτα τσιγάρα και 74 πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητες καπνού  απεστάλησαν στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί