Φ. Καρούτσου: Η ώρα της κάλπης, είναι η ώρα της δύναμης του λαού, η ώρα να πάρει την τύχη στα χέρια του

Δήλωση της φιλολόγου – δικηγόρου Φαίδρας Καρούτσου, υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Ηράκλειο:

Η πολιτική αλλαγή έρχεται! Δώστε μου δύναμη! Κόντρα στο ψέμα. 

Μπροστά στην αλήθεια. 

Θέλω να παλέψω για τη δημιουργία μιας περισσότερο δίκαιης κοινωνίας για τους νέους, τις γυναίκες, τους οικονομικά αδύναμους, τις μειονότητες.

Οι ημέρες της προσμονής φτάνουν στο τέλος τους! Η μεγάλη ημέρα που ο λαός δίνει την εντολή για τη πολυπόθητη πολιτική αλλαγή έφτασε και, πλέον, το σύνθημα «Ως Εδώ» αντηχεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Όλοι οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νιώθουν ότι πλησιάζει η ώρα της ευθύνης, να πάρουν στα χέρια τους τις ελπίδες των  και να δημιουργήσουν πραγματικότητες. Να μην τις διαψεύσουν…

Αυτή την ευθύνη αναζητώ κι εγώ σαν… ευκαιρία, σε αυτή την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής. Οι μαθητικοί και οι φοιτητικοί αγώνες έγιναν εμπειρία.Οι κοινωνικοί και οι πολιτικοί αγώνες στους οποίους συμμετείχα γίνονται τα εφόδια για καινούργιες προκλήσεις και αναζητούν να δικαιωθούν! 

Γνωρίζω ότι οι σύντροφοι και συνυποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο μας ίσως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, είναι περισσότερο αναγνωρίσιμοι και πιθανόν να νιώθουν πιο άνετοι.Είναι σίγουρα σπουδαίες επιλογές! Ανάμεσα σε αυτές σας ζητώ να επιλέξετε και τη δική μου υποψηφιότητα. Για να έχω τη δυνατότητα να μεταφέρω με ορμή και αποφασιστικότητα τις ιδέες και πεποιθήσεις μου για ανανέωση στην πολιτική ζωή. 

Το σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού» είναι αυτό που έχει εμπνεύσει την υποψηφιότητα μου. Και, βέβαια, όχι μόνο λόγω των σπουδών και της ενασχόλησής μου με τη δικηγορία. Επιθυμώ η προοδευτική διακυβέρνησή μας να επαναφέρει την ποιότητα της Δημοκρατίας που αρμόζει στην Ελλάδα! Θέλω η Δικαιοσύνη να θεωρείται δεδομένη και πραγματική για όλους. Επιζητώ μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και ίδιες δυνατότητες για όλους τους πολίτες της. Γι’ αυτά θέλω να παλέψω…

Ζητώ την ψήφο σας για να δώσω τις μάχες που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ζητώ έναν από τους τρεις σταυρούς σας, για να εγγυηθούμε ότι το Ηράκλειο, η Κρήτη μας, θα είναι το ασφαλές σπίτι για τα παιδιά μας. Ο τόπος που θα ζήσουμε, θα δημιουργήσουμε, θα μεγαλουργήσουμε… Γιατί μπορούμε.

Η ώρα της κάλπης, είναι η ώρα της δύναμης του λαού, η ώρα να πάρει την τύχη στα χέρια του. Ήρθε η ώρα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί