Φαίδρα Καρούτσου: Η Κρήτη έδειξε τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή που έχουμε όλοι ανάγκη

Δήλωση της Φαίδρας Καρούτσου, υποψήφιας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, μετά την εκπληκτική συγκέντρωση της πλατείας Ελευθερίας με τον Αλέξη Τσίπρα:

Ο λαός του Ηρακλείου έβαλε την υπογραφή του στο Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με την πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχή του στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, την Τετάρτη το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας. 

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην ομιλία του:

«Η Κρήτη σήμερα με την παρουσία σας υπογράφει το Συμβόλαιο της Αλλαγής. Διότι σε κάθε κρίσιμη στροφή της Ιστορίας, η Κρήτη ήταν πάντοτε μπροστά. Και σήμερα είναι μια τέτοια στιγμή. Η Ιστορία καλεί την Κρήτη και η Κρήτη καλεί την Ιστορία! Αυτή την Κυριακή, για δεύτερη φορά μετά από 30 χρόνια, η Κρήτη ξαναδιώχνει έναν Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου!

Πολίτες του Ηρακλείου, όπου κι αν έχω βρεθεί αυτές τις μέρες, ένα είναι το συναίσθημα των ανθρώπων: Ως εδώ! Ως εδώ με την αλαζονεία! Ως εδώ με την αισχροκέρδεια! Ως εδώ με την αδιαφορία! Ως εδώ με την οικογενειοκρατία! Ως εδώ με την αδικία! Και σήμερα, αυτό το μήνυμα δίνετε εδώ στο Ηράκλειο. Ή, για να το πούμε αλλιώς, όπως το λέτε εσείς εδώ στην Κρήτη, δεν νταγιαντούμε άλλο!»

Και αυτό νιώθουμε όλοι. Δεν νταγιαντούμε άλλο. Ως εδώ!

Η Κρήτη έδειξε τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή που έχουμε όλοι ανάγκη. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί