Έντρομη η κυβέρνηση έκανε νέα απάτη με παραποιημένη δήλωση Τσίπρα για Χρυσή Αυγή!

Tα ρέστα τους δίνουν Μητσοτάκης και ΝΔ στην τελική ευθεία για τις εκλογές, με τον μηχανισμό παραπληροφόρησης του κόμματος να βρίσκεται σε οργασμό. Μετά τις παραποιημένες από το Μαξίμου δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακάλυψε ακόμα και φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Δείτε επίσης:

Απάτη από τη υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη: Διάβασε σε πάνελ πλαστογραφημένη δήλωση Τσίπρα – Την ξεμπρόστιασε σε ζωντανή σύνδεση ο Γ. Ραγκούσης

Ο Άκης Σκέρτσος, τη στιγμή που η ΝΔ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει προκαλέσει την έκρηξη οργής των πολιτών, εμφανίστηκε με άθλια επιχειρήματα που εκπορεύονται από νηπιακή πολιτική αντίληψη να χαρακτηρίσει αδίστακτο πολιτικό τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στο Mega.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προσβλέπει ακόμη και στις ψήφους Κασιδιάρη», υποστηρίζοντας ότι «είναι εκεί όπου τα άκρα συναντιούνται».

Ο his master voice, ανέφερε, για να υποστηρίξει τη νέα άθλια επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, παραποιημένη από την κοπτοραπτική δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διάβασε το εξής απόσπασμα: «Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης. Δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι».

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, όμως, ήταν η εξής:

«Η μάχη με τον φασισμό είναι μια καθημερινή μάχη. Και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά.

Ο κ. Κανελλόπουλος παραλίγο να είναι επικεφαλής τους, ήταν αρχιδικαστής και αυτός. Άρα λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους».

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχθηκε στη συνέχεια ερώτηση για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένος να αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε «Φαντάζομαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν βάζει απέναντι τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουμε δηλαδή εμείς, εσείς, όλοι να επιστρέψουν αυτοί οι ψηφοφόροι στο δημοκρατικό τόξο;». Με τον Άκη Σκέρτσο να απαντά: ««δε βάζουμε κανένα πολίτη απέναντι, ωστόσο αυτό που βλέπω εγώ είναι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ εκεί όπου απέτυχε η συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς να αλιεύσει ψήφους στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί