Χαμόγελο του Παιδιού: Αίσιο τέλος για τον 4χρονο που αγνοούταν για έξι μήνες

Βρέθηκε ο 4χρονος Ευγένιος Τουλμπουρέ που αγνοείται εδώ και έξι μήνες και για τον οποίο εκδόθηκε Amber Alert χτες από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Το αίσιο τέλος στην υπόθεση, ήρθε όταν το παιδί εντοπίστηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο χώρο προστασίας παιδιών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου», στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, ένας άνδρας παρέδωσε το παιδί στην αστυνομία, από όπου μεταφέρθηκε σε παιδιατρικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές πραγματοποιούσαν έρευνες για εντοπισμό της οικογένειάς του, με το παιδί να παραμένει στον δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Για ακόμα μια φορά ξετυλίχθηκε μια σοβαρή υπόθεση που αφορούσε ένα 4χρονο παιδί. Η περιπέτεια του Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.), 4 ετών έληξε σήμερα 18/05/2023, καθώς ο ανήλικος βρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, άνδρας, πιθανόν ρουμανικής καταγωγής παρέδωσε το παιδί στις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθως, κατόπιν εισαγγελικής εντολής το παιδί μεταφέρθηκε σε εφημερεύον Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή του, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνα για την αναζήτηση της οικογένειάς του. Μετά από ένα χρονικό διάστημα παραμονής του παιδιού στο Νοσοκομείο και καθώς συνεχιζόταν η έρευνα για την εύρεση της οικογένειάς του, ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας παιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί