«Περισσότερο σεβασμό κ. Μητσοτάκη»: Εξοργισμένοι με τον πρωθυπουργό οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Η αντίδραση από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στην απρέπεια Μητσοτάκη που τους κατηγόρησε για «εργαλειοποίηση».

«Αυτό που έχω να πω για τη δήλωση του πρωθυπουργού, αλλά και τις προηγούμενες που έχει κάνει, είναι ότι χρησιμοποιεί λέξεις που είναι πολύ προσβλητικές. Επιλέγει να μιλά για θυσία, αστοχία και τώρα για εργαλειοποίηση, προκειμένου να αναφερθεί σε ένα θέμα που χρειάζεται περισσότερο σεβασμό»επισημαίνει απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Κωνσταντινίδης

Δείτε: Ο Μητσοτάκης ενοχλήθηκε με τη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών (Βίντεο)

Ο εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023», μιλώντας στο ieidiseis, υπογραμμίζει ότι το να κάνει μια οικογένεια μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως και κατά συγκεκριμένων υπεύθυνων, είναι δικαίωμά της. «Είναι μια διαδικασία, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Είναι ο μοναδικός τρόπος που έχεις για να βρεις δικαιοσύνη: Να καταθέσεις μήνυση εναντίον αυτών που θεωρούνται υπεύθυνοι».

Αν ο κύριος Μητσοτάκης νιώθει αθώος, σημειώνει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, από όλη αυτή την ιστορία, είναι πολύ εύκολο να το αποδείξει. «Να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς να τον κρίνουν. Αν νομίζει ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι υπουργοί του, ο ίδιος που ήξερε τόσα χρόνια τι γινόταν…».

«Δεν το εργαλειοποιούμε εμείς, αυτοί το εργαλειοποιούν», τονίζει ενώ αναφέρεται με εξαιρετικά απαξιωτικό τρόπο για τον Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Μεταφορών των Τεμπών που διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών: «Εγώ είμαι Καραμανλικός, για να ξέρετε. Στην οδό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπροστά στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό που συνέβη. Φώναζαν: “Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή – το μόνο που τ’ αξίζει είναι η φυλακή”. Υπάρχει πιο μεγάλη ντροπή από αυτό για κάποιον πολιτικό;», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023».

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει ακόμα ότι γνώριζαν εδώ και χρόνια το χάλι του σιδηροδρόμου και χωρίς ντροπή μιλούσαν για ασφάλεια. «Εργαλειοποιούμε εμείς; Θα βρούμε τρόπο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα στον σιδηρόδρομο, πείτε στον κ. Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί