Καταγγελία πατέρα νεκρού: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή να μην παίξει στην ΕΡΤ η συγκέντρωση κατά Καραμανλή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πατέρα θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ότι στις Σέρρες έγινε πορεία από δύο χιλιάδες κόσμο και δεν παίχτηκε πουθενά, γιατί υπήρχε κυβερνητική εντολή.

Δείτε:

“Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή”- Διαδήλωση στο γραφείο του πρώην υπουργού για τα Τέμπη

Ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε στα Τέμπη το γιο του, μιλώντας στον ANT1 και σχολιάζοντας την προκλητική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίησης» του δυστυχήματος στα Τέμπη από τους συγγενείς των θυμάτων απάντησε σκληρά στον πρωθυπουργό ότι ανάμεσα στους μηνυτές υπάρχουν και νεοδημοκράτες.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Παύλος Ασλανίδης είπε, «να τον πληροφορήσω πως στους μηνυτές υπάρχουν άνθρωποι που τον ψήφιζαν».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στην πορεία που έγινε στις Σέρρες ενάντια στην υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή υπήρχε εντολή να μην παιχτεί τίποτα.

«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά. Και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πως υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα» είπε ο Παύλος Ασλανίδης χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο τραγικός πατέρας επισήμανε ότι η οικογένεια του ήταν με τη ΝΔ σημειώνοντας πως «τον Καραμανλή τον εθνάρχη τον ψηφίζανε και οι γονείς μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί