Μήνυμα Νίκου Ηγουμενίδη από τις περιοδείες: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη λύση που εγγυάται την ήττα Μητσοτάκη»

Συνεχίζει αδιάλειπτα τις περιοδείες σε όλο το Νομό Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης. Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες σε αρκετά χωριά των Δήμων Φαιστού, Γόρτυνας, Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος, ενώ επίσης βρέθηκε και σε κεντρικούς δρόμους και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου όπου συνομίλησε με πολίτες για τα θέματα της ακρίβειας και της καθημερινότητας.

Κοινός τόπος τα πλήρως ανεπαρκή μέτρα της απερχόμενης Κυβέρνησης και η διαρκής συρρίκνωση τους εισοδήματος των πολιτών που έμειναν αθωράκιστοι τα τελευταία χρόνια. Σε όλες του τις συζητήσεις ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε ότι «ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη».

Σε μια σύντομη παρέμβαση του από τον Προφήτη Ηλία κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ηγουμενίδης έστειλε το μήνυμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία από τις 50 επιλογές. Είναι η μόνη λύση που εγγυάται την ήττα του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Δευτέρας θα μπορούμε να μιλάμε για πραγματική αλλαγή σελίδας και για μια πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα μας».

Παράλληλα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα τοπικά μέσα της Κρήτης, ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε ότι «η λογική των ίσων αποστάσεων ρίχνει νερό στο μύλο της δεξιάς» και ότι «έχουμε το πρόγραμμα, το σχέδιο, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί