Ν. Ηγουμενίδης προς νέους: Φέρτε τη φρεσκάδα των νιάτων σας και αλλάξτε τα όλα

«Φέρτε τη φρεσκάδα των νιάτων σας στο πολιτικό προσκήνιο και αλλάξτε τα όλα! Για να φτιάξετε την Ελλάδα των ονείρων σας, την Ελλάδα του μέλλοντος μας!», σημείωσε από το Γάζι ο Νίκος Ηγουμενίδης σε μια παρέμβαση αποκλειστικά για τους νέους και τις νέες της χώρας. “Ελάτε με την Αριστερά για να γράψετε τις δικές σας χρυσές σελίδες στην ελληνική ιστορία», συνέχισε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Ηρακλείου.

Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Γάζι ο Νίκος Ηγουμενίδης είπε: «Γυρίστε την πλάτη στους πλασιέ των ονείρων, των προσδοκιών και των οραμάτων. Σε αυτούς που με 40 λεπτά την ημέρα – τόσο είναι τα 150 ευρώ το χρόνο  – θέλουν να αγοράσουν τις συνειδήσεις σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και ελάτε με την Αριστερά στους αγώνες για να κερδίσετε όλη τη ζωή και όχι μόνον αυτά που επιτρέπουν οι παιδονόμοι της εξουσίας».

«Δεν θα σας πούμε εμείς τι θα διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Ελάτε στους αγώνες και εμείς σαν Αριστερά δεσμευόμαστε για ένα πράγμα: Θα σας εξασφαλίσουμε άπλετο το χώρο που θέλετε για να γράψετε της γενιάς σας τα Πολυτεχνεία», ανέφερε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Ηρακλείου. Ο Νίκος Ηγουμενίδης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «η νεολαία της πατρίδας μας που στο κυνήγι για να βρει δουλειά, στο κυνήγι των προσόντων έχει φθάσει συγκριτικά με τις χώρες της Ευρώπης να είναι η πιο μορφωμένη, η πιο καταρτισμένη γενιά, που παρ’ όλα αυτά είναι η πιο άνεργη, είναι η πιο υποαμειβόμενη, η με τη μεγαλύτερη επισφάλεια για το μέλλον της, είναι η γενιά συγκριτικά με τις άλλες χώρες της Ευρώπης που εγκαταλείπει αργότερα τη γονική στέγη, που δημιουργεί σε μεγαλύτερη ηλικία οικογένεια».

Στα πλαίσια μιας επιτυχημένης εκδήλωσης στο Γάζι και την παρουσία πλήθος κόσμου, ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι “ο στόχος της ήττας της Νέας Δημοκρατίας περνάει μόνο μέσα από ένα κόμμα» και «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία επιλογή ανάμεσα στις 50 που έχετε να διαλέξετε. Είναι η μόνη επιλογή που εγγυάται την ήττα της Δεξιάς. Καλό αγώνα!».

Το βίντεο της παρέμβασης του Νίκου Ηγουμενίδη: 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί