Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Έδειραν μέχρι θανάτου 52χρονο επειδή τάιζε αδέσποτα

Συνελήφθησαν δύο αδέλφια που έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μανία, με μπουνιές και με κλοτσιές – Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας

Απάνθρωπο όσο και εξοργιστικό! Δύο άνδρες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 52χρονο επειδή ο τελευταίος τάιζε μια αδέσποτη γάτα, στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μανία με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον διακομίσει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο άνδρες να χτυπούν τον 52χρονο. Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό στη διασταύρωση των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία. 

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ως αίτιο του καυγά «προβλήματα γειτνίασης» και σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες το θύμα αγαπούσε τα αδέσποτα, τόσο γατιά όσο και σκυλιά της γειτονιάς, τα οποία προσπαθούσε να φροντίζει συστηματικά, κάτι που εξόργιζε τους αδίστακτους δολοφόνους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί