Ο Τσίπρας στην αχανή πλ. Ελευθερίας κι ο Μητσοτάκης στην Όαση!- Δεν τολμά ομιλία σε ανοικτή πλατεία στο Ηράκλειο

Στα πολλά τελευταία χρόνια ίσως είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος πρωθυπουργός δε θα μιλήσει σε ανοικτό χώρο στο Ηράκλειο

Αν οι εκλογές είναι και ψυχολογία, που μάλλον είναι γι αυτό βλέπουμε και τα παιγνίδια των δημοσκόπων και των πετσωμένων μέσων, τότε αυτό που θα εξελιχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο “μαρτυρά” πολλά. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου την Τετάρτη 17 Μαΐου. Σε μια αχανή, δηλαδή πλατεία, μόλις 4 μέρες πριν τις εκλογές, παραμονές των τελικών συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε:

Την Τετάρτη 17 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο – Ομιλία από την πλατεία Ελευθερίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, που θέλει… “μπλε” την Κρήτη (το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι ηττήθηκε, ήταν πρώτος σε όλους τους νομούς) δεν τολμά να κάνει συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας! Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο με ομιλητή τον κ. Μητσοτάκη, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου το απόγευμα στο Κηποθέατρο “Καζαντζάκη”, στην Όαση, έναν χώρο “κλειστό” και άρα απολύτως ελεγχόμενο. Στα πολλά τελευταία χρόνια ίσως είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος πρωθυπουργός δε θα μιλήσει σε ανοικτό χώρο στο Ηράκλειο.

Το κηποθέατρο, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου, ο χώρος χωράει περίπου 1.200 άτομα.

Άντε να στριμωχτούν και να χωρέσουν 1.500. Αλλά μέχρι εκεί.

Προφανώς λοιπόν “λέει” και για την ψυχολογία των εκλογών αυτή η εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι το 2019 είχε μιλήσει στο λιμάνι, αλλά κι αυτός ο χώρος σήμερα θα το εξέθετε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί