Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα: Απάντηση – κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την θέση 107

Αιχμηρό σχόλιο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που χαρακτήρισε τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα «αναξιόπιστούς» – Η αναφορά σε παρακολουθήσεις και Καραϊβάζ

Ένα ειρωνικότατο σχόλιο επεφύλαξαν οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» την έρευνά τους επειδή κατέταξαν την Ελλάδα στην 107η θέση της Ελευθερίας του Τύπου.

Ο καταποντισμός της Ελλάδας στην Ελευθερία του Τύπου στην τελευταία θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης σχολιάζεται καυστικά από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα οι οποίοι τονίζουν αιχμηρά σε ανάρτησή τους στο Twitter, ότι αν η Ελλάδα θέλει να διεκδικήσει καλύτερη θέση το 2024 να φροντίσουν οι αρχές να αποτρέψουν τις αυθαίρετες παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και να αποδώσουν δικαιοσύνη στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Συγκεκριμένα οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα γράφουν αιχμηρά στην ανάρτησή τους: «Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι αναξιόπιστη οργάνωση, λέει η Ελλάδα επειδή κατατάχθηκε πάλι τελευταία μεταξύ των Eυρωπαίων εταίρων της.

Η χώρα μπορεί να τα πάει καλυτέρα το 2024 εάν οι δημοσιογράφοι μπορούν να εμπιστευθούν τις αρχές αν εκείνες αποτρέψουν τις αυθαίρετες παρακολουθήσεις και αποδώσουν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ».

Το σχόλιο των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα συνοδεύεται από άρθρο του euractiv με τίτλο «Η ελληνική κυβέρνηση αποκαλεί «αναξιόπιστους» του Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί