Κρήτη: Ένταση για εργασίες κατεδάφισης – Σταμάτησαν με παρέμβαση των αστυνομικών τα έργα

Διεκόπησαν οι εργασίες κατεδάφισης των υπογείων κτισμάτων στην ανατολική πλευρά του καθεδρικού ιερού ναού της Αγίας Τριάδος, που είχε ξεκινήσει μηχάνημα μισθωμένο από το Δήμο Αγίου Νικολάου, όταν σήμερα το πρωί η δικηγόρος Σοφία Καραμανώλη – ιδιοκτήτρια του απέναντι οικοπέδου (ιδιωτικό πάρκινγκ) παρενέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, καλώντας την Υπηρεσία να ελέγξει αν η κατεδάφιση που διενεργείται στο σημείο αυτό, όπου στεγάζονταν γραφεία και τουαλέτα του ναού, διαθέτει άδεια κατεδάφισης.

Το ζήτημα συνδέεται και με τη χωροθέτηση των υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων στο τμήμα εκείνο των υπό απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών, η οποία, όπως υποστηρίζει η κ. Καραμανώλη δεν έχει ακόμη συντελεστεί και ο χώρος όπου τοποθετήθηκαν δεν αποτελεί κοινόχρηστο χώρο.

Στο σημείο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έσπευσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός καθώς επίσης και αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Υπήρξε τεταμένο κλίμα και όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή στο συνεργείο κατεδάφισης να συνεχίσει τις εργασίες, με παρέμβαση των αστυνομικών διεκόπησαν!

Σε λίγη ώρα η κ. Καραμανώλη μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει και εγγράφως τη σχετική καταγγελία.

Anatolh.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί