«Ας με πετάξει έξω το κόμμα» – Γαλάζια υποψήφια εναντίον Μητσοτάκη για ΕΦΚ (Βίντεο)

Ξεκάθαρα υπέρ της μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα τάχθηκε για ακόμα μία φορά η Μαρία Ζάγκα, που πλέον είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία. Σημειώνεται πως παλαιότερα είχε κάνει ανάλογες τοποθετήσεις ως πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής αλλά πλέον είναι και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο Τομέα της Αθήνας.

Το πρωί της Τετάρτης σε τοποθέτησή της στον ΑΝΤ1, επέμεινε στη γνωστή θέση της ότι: «Το θέμα των καυσίμων είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία, στην οποία εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΕΠΕ. Πάρα πολλές φορές έχω πει ότι τα ποσά που διακινούνται είναι τεράστια. Και υπάρχει ο κλάδος ο επίσημος και το παρακράτος το οποίο πλέον είναι επίσημο παρακράτος. Άρα, όσο είναι ακριβή η βενζίνη, και ακριβή είναι η βενζίνη λόγω του ΕΦΚ και του ΦΠΑ που πάει 60% επιβάρυνση πάνω στην τιμή, ποιος κερδίζει; Κερδίζει το παρακράτος».

Όμως, με αφορμή ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πρόγραμμα της ΝΔ η κ. Ζάγκα, τόνισε ότι: «Ας με πετάξει έξω το κόμμα. Εγώ είμαι ξεκάθαρη. Δεν το κατάλαβα αυτό που λέμε τώρα. Εγώ όταν μου κάνανε την πρόταση είπα ‘βεβαίως αλλά εγώ είμαι η Μαρία η Ζάγκα’. Θεωρείτε ότι είμαι από τους ανθρώπους τους πολιτικούς που έχουν το όραμα να βολευτούν στη Βουλή; Μακριά από εμένα. Έχω και τη δουλειά μου και την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Δεν πήγα εγώ στο κόμμα, το κόμμα ήρθε σε μένα. Και το κόμμα ξέρει ποια είμαι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί