Σε περιοδείες στα χωριά Τεμένους ο Σ. Βαρδάκης

Επίσκεψη στα χωριά Τεμένους Ηρακλείου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, ενώ παράλληλα βρέθηκε και στο 2ο Φεστιβάλ γαστρονομίας, Heraklion Flavors, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Ηρακλείου στον Προφήτη Ηλία.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με πολίτες, με μέλη τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και δοκίμασε εδέσματα της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας.

Ο κ Βαρδάκης υπογράμμισε ότι: 

«Είναι αξιέπαινες τέτοιες δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα πολιτισμικά χαρακτηριστικά του Ηρακλείου, τα ήθη και τα έθιμα, τις γεύσεις και τα μουσικά ακούσματα. 

Στην προσπάθεια να αναδειχθεί το Ηράκλειο και ως γαστρονομικός προορισμός, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα και να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Άλλωστε, για τον Θεματικό τουρισμό ήδη έχουμε αφήσει παρακαταθήκη σε αυτόν τον τόπο έτοιμο το πλαίσιο και μάλιστα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών με όρους αειφορίας, εφαρμόζοντας πολιτικές για την υλοποίηση της Agenda 2030 για την αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη, βοηθώντας τους τουριστικούς προορισμούς να αντιμετωπίσουν τις κοινωνικές, πολιτιστικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις. Με εθνική στρατηγική με κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία που να ωθούν τους περιφερειακούς και τους τοπικούς προορισμούς σε υιοθέτηση κοινών και έξυπνων προσεγγίσεων στον τουριστικό σχεδιασμό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί