Πλήθος κόσμου στην ομιλία Πολάκη – Πετράκη στα Κουνουπιδιανά

Με ενθουσιασμό και βεβαιότητα για τη νίκη που έρχεται στις επικείμενες εκλογές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7-5-2023 η μαζική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Παύλο Πολάκη και Γιώργο Πετράκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Κουνουπιδιανά ήταν τόσο μεγάλη, που γέμισε ασφυκτικά τον μέσα και τον έξω χώρο από το μεζεδοπωλείο “ΡΑΧΑΤΙ”, με πολλούς συμμετέχοντες να παραμένουν έξω στο πεζοδρόμιο…!

Οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρθηκαν στα γενικά προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η κυβέρνηση των “αρίστων” του Μητσοτάκη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και σε τοπικά θέματα που απασχολούν τα Χανιά και το Δήμο Ακρωτηρίου. Από τα εργασιακά θέματα με την κατάργηση του 8ώρου και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, μέχρι την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Χανίων, την αποκάλυψη μιας σειράς σκανδάλων και διαφθοράς, την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας και την ολιγωρία ολοκλήρωσης οδικών και άλλων υποδομών στο Ακρωτήρι που έχουν οδηγήσει σε τραγικές απώλειες ζωών στην περιοχή.Οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης, σκιαγράφησαν σε αδρές γραμμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την επόμενη 4ετία που ο λαός θα επιλέξει να πάρει το τιμόνι της χώρας μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ενώ δεσμεύτηκαν στα άμεσα μέτρα για την ανάταξη της χώρας και της δημοκρατίας που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αυτή τις πρώτες κιόλας 50 ημέρες που θα αναλάβει.
Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων δόθηκε το επόμενο ραντεβού με τους παρευρισκόμενους στις κάλπες της 21ης Μαΐου, για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί