Μαύρη προπαγάνδα από το Μαξίμου με εμπλοκή του Γενικού Λογιστήριου του Κράτους (μέσω ΣΚΑΙ και Αυτιά, βεβαίως, βεβαίως…)

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε ο Άκης Σκέρτσος καθώς εμφάνισε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) ως κομματικό φέουδο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε συνειδητά ψέματα, ισχυριζόμενος ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κοστολόγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και το έβγαλε ότι στοιχίζει 21 δισ. ευρώ το χρόνο (αντί για 5,5 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση).

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, έψαξε τα χαρτιά που είχε μπροστά του και άρχιζε να ανεμίζει ένα ανυπόγραφο και χωρίς σφραγίδα έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι προέρχεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Εγώ θέλω να σας δώσω αυτό κύριε Αυτιά. Το πρόγραμμα Τσίπρα, 83 δισ. ευρώ κοστολογημένα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Όταν θα έρθει ο κύριος Τσίπρας και κάποιος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να του το δείξετε αυτό. Είναι η κοστολόγηση μέτρο μέτρο αυτά που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έχει μάθει τίποτα. Είναι περίπου 20 – 21 δις. ευρώ το χρόνο» είπε.

Πρόκειται για άθλια προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας και αυτό γιατί η κοστολόγηση προγράμματος της αντιπολίτευσης δεν είναι κυβερνητικό έργο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ας αφήσει τα βρώμικα παιχνίδια και ας καταθέσει δημόσια το επίσημο έγγραφο που όπως δήλωσε διαθέτει για να φανεί η αλήθεια. Εκτός αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπροστά στον πανικό της κάλπης της 21ης Μαΐου, έφτασε στο σημείο να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και το ΓΛΚ.

Τη πρακτική Σκέρτσου δεν άφησε ασχολίαστη ο συνταγματολόγος καθηγητής του ΑΠΘ Ακρίτας Καϊδατζής ο οποίος σχολίασε στο twitter: «Ο υπηρεσιακός κυβ. εκπρόσωπος εμφανίζει ένα χαρτί κοστολόγησης του προγράμματος της αξιωμ. αντιπολίτευσης “από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους”.

Ένα από τα 2 συμβαίνει:

-είτε το ΓΛΚ παρέχει παράνομα ιδιωτικές υπηρεσίες σε κόμματα, με ευθύνες για ιδιωτικοποίηση δημόσιων πόρων

-είτε ο κυβ. εκπρόσωπος ψεύδεται & δεν έχει στα χέρια του έγγραφο του ΓΛΚ, οπότε οφείλει να παραιτηθεί, διότι δεν διορίστηκε από την ΠτΔ ως υπηρεσιακός για να κάνει προπαγάνδα με ψεύδη.

Σε κάθε περίπτωση, η εμπλοκή του ΓΛΚ σε προεκλογικές σκοπιμότητες καταρρακώνει το κύρος του»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί