Σχέδιο Μητσοτάκη για κυβέρνηση με πιέσεις, εκβιασμούς και αποστασίες- Η Π. Τσαπανίδου για τις δηλώσεις Σκέρτσου

Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τη νέα κυβίστηση Μαξίμου όσον αφορά τη διερευνητική εντολή και τον σχηματισμό κυβέρνησης

Για σχέδιο Μητσοτάκη, εάν η ΝΔ έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές της απλής αναλογικής, για κυβέρνηση με πιέσεις, εκβιασμούς και αποστασίες, κάνει λόγο η Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή τη νέα αλλαγή πλεύσης του Μαξίμου όσον αφορά τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Δείτε:

Σκέρτσος: Χθες έκανε λόγο για σχηματισμό κυβέρνησης, σήμερα αποκλείει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Όπως επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  «ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ότι χάνει και βρίσκεται σε σύγχυση. Από τη μία λέει ότι θα πάρει διερευνητική εντολή και θα επιδιώξει σχηματισμό κυβέρνησης στις 22 Μαΐου. Από την άλλη λέει ότι δε συνεργάζεται με τον κ. Ανδρουλάκη».

Η Πόπη Τσαπανίδου, επισημαίνει ότι μετά τη νέα τοποθέτηση από τον Άκη Σκέρτσο, με εντολή Μαξίμου, δεν μένει κάτι άλλο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από «το σχέδιό του να κάνει κυβέρνηση αν έρθει πρώτος, με πιέσεις, εκβιασμούς, με αποστασίες».

«Μόνη λύση αλλαγής και σταθερότητας η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Μαΐου, για προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής», καταλήγει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου


«Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ότι χάνει και  βρίσκεται σε σύγχυση – Μόνη λύση σταθερότητας η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ότι χάνει και βρίσκεται σε σύγχυση.

Από τη μία λέει ότι θα πάρει διερευνητική εντολή και θα επιδιώξει σχηματισμό κυβέρνησης στις 22 Μαΐου.

Από την άλλη λέει ότι δε συνεργάζεται με τον κ. Ανδρουλάκη. 

Τι μένει;

Το σχέδιό του να κάνει κυβέρνηση αν έρθει πρώτος, με πιέσεις, εκβιασμούς, με αποστασίες. 

Μόνη λύση αλλαγής και σταθερότητας η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Μαΐου, για προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί