Νέο μακελειό στη Σερβία με τουλάχιστον 8 νεκρούς: 21χρονος πυροβολούσε μέσα από το αυτοκίνητό του

Νέο αιματοκύλισμα, με οχτώ νεκρούς σε δύο χωριά της Σερβίας περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων 15.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς καθώς τουλάχιστον επτά είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή αναζητώντας τον δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς. Όμως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

Τρομοκρατική ενέργεια

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Μπράτισλαβ Γκάσιτς, εκτίμησε τους αποψινούς πυροβολισμούς στο Μλάντενοβατς ως τρομοκρατική ενέργεια.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση 13χρονου σε σχολείο με εννιά νεκρούς και επτά τραυματίες, που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί