Χειροπέδες σε 30χρονο για τον ξυλοδαρμό του Γ. Βαρουφάκη

Ένα άτομο φέρεται να έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι «ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλμαστος σύλληψης 30χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ και γραμματέας του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα την 10-3-2023 στα Εξάρχεια».


Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση στα Εξάρχεια εναντίον του ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης είχε πει ,ότι «θα περιμένω τον εισαγγελέα, τον ανακριτή, τους δικαστές, να μου δώσουν μια δικογραφία. Όταν την διαβάσω, στη βάση αυτών που ξέρω θα τοποθετηθώ».

Ο επικεφαλής του MέΡΑ25 ανέφερε επίσης ότι «αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν επτά που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο … ήμασταν με τους συνεργάτες μου και αυτούς του πανευρωπαϊκού ΜέΡΑ25, περίπου 20 άτομα … Προφανώς ήθελαν σύρραξη. Ο “αρχηγός” της συμμορίας ήταν 25-27 ετών», όπως περιέγραψε. «Βγήκαμε έξω και τότε δέχθηκα την επίθεση, τις γροθιές. Όταν έπεσα στο πάτωμα, δέχθηκα και τις κλωτσιές. Αλλά ήταν “χειρουργικές”, μόνο στη μύτη … Έχω πει ό,τι ήταν να πω, αλλά ναι: το πρόσωπό του είναι “φωνογραφημένο”, μέσα στη μνήμη μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί