Ο Πλεύρης καταγγέλλει ότι τον γιαούρτωσαν

Επίθεση με γιαούρτια σε βάρος του καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο Θάνος Πλεύρης ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «αριστεριστές» και σημειώνει ότι τα γιαούρτια πέτυχαν και τα παιδιά του.

«Μόλις τώρα. Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι» αναφέρει ο Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στο Twitter.

Advertisement

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος ανέφερε ότι «η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο Πλεύρης καταγγέλλει ότι τον γιαούρτωσαν”

  1. Τζιχαντιστές

    Ε όχι και σκληρή καταδίκη για λίγο γιαούρτι…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί