Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Διπλό στο Περιστέρι και προβάδισμα για την κορυφή των playouts

Ο ΟΦΗ έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση των playouts. Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-2 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής αυτού του μίνι-πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-3: Διπλό στο Περιστέρι με τρία γκολ και προβάδισμα για την κορυφή των playouts

Ο Ντιουσέ άνοιξε το σκορ στο 8′, με τον Ρομπάιγ να απαντάει στο 16′. Ο Μεγιάδο (27′) έβαλε ξανά μπροστά τους Κρητικούς, ενώ οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Βούρου στο 36′. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ντίκο στο 65′.

Στη βαθμολογία ο ΟΦΗ είναι στην πρώτη θέση των playouts με 37 στο +3 από τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Το ματς

Το πρώτο ματς είχε έντονο ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα στο 8′. Ο Ντίκο από τα δεξιά είδε την κίνηση του προωθημένου Ντιουσέ, ο οποίος πάτησε στην περιοχή και με σουτ σκόραρε στην κόντρα.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν γρήγορη. Ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι για χέρι του Διαμαντή, έπειτα από γύρισμα του Κλωναρίδη. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε, ο Γιαννιώτης έπεσε σωστά, όμως το 1-1 είναι γεγονός στο 16ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα εκ νέου στο 27′. Ο Γιαννιώτης προσπάθησε να γυρίσει πάνω στον Έρλινγκμαρ. Όμως ο Μεγιάδο καραδοκούσε, έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 2-1.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε πριν από το το τέλος του πρώτου μέρους στο 36′. Ο Έντερ Γκονζάλεθ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά της περιοχής, ο Βούρος έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το ματς είχε ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Στο 62′ ο Κλωναρίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ στο 65′.

Ο Μεγιάδο τροφοδότησε τον Λάρσον, που έκανε κίνηση δεξιά της περιοχής. Ο Σουηδός γύρισε και ο Ντίκο με κεφαλιά έκανε το 3-2. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ πανηγύρισε το διπλό.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-3: Διπλό στο Περιστέρι με τρία γκολ και προβάδισμα για την κορυφή των playouts
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλεθ (83′ Οικονομίδης), Αγκιμπού, Έρλινγκμαρκ (72′ Φριτζόνσον), Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72′ Τζαβίδας)
  • ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83′ Περέα), Τοράρινσον, Λάρσον (90′ Μαρινάκης), Ντίκο (76′ Μοσκέρα), Μπάκιτς (76′ Νέιρα), Φελίπε (90′ Γκρόνινγκ)

Πηγή: sport24.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί