Προεκλογικός “πυρετός” στο Γάζι για την Ελένη Βατσινά

Η κοσμοσυρροή έκλεισε τον κεντρικό δρόμο του Γαζίου

Πλατιά χαμόγελα, θερμές χειραψίες και ένα κλίμα προεκλογικό που “ανεβάζει στροφές” συνέθεσαν την ατμόσφαιρα στην τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Ελένης Βατσινά, στο Γάζι, το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κάλπη της 21ης Μαΐου η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, συγκινημένη και χαμογελαστή, υποδέχτηκε παλιούς αλλά και νέους φίλους στο “σπίτι” της, στο εκλογικό της κέντρο στην οδό Ελ.Βενιζέλου 205, στο Γάζι.

Το “παρών” έδωσαν αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, στελέχη του ΠΑΣΟΚ παλιά και νέα, και πλήθος πολιτών, με την Ελένη Βατσινά να καταφέρνει να συσπειρώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών από διαφορετικές αφετηρίες που έχουν όμως κοινό αίτημα την Αλλαγή και την προτεραιοποίηση του Ανθρώπου και της Αξιοπρέπειας.

Στην οδό Ελ.Βενιζέλου 205 στο Γάζι, στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας βουλευτή ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επικράτησε το αδιαχώρητο αργά το απόγευμα, με πλήθος κόσμου να καταφθάνει για να δώσει στην Ελένη Βατσινά ευχές για επιτυχία. Η προσέλευση ήταν τέτοια μάλιστα, ώστε το “πλάνο” τροποποιήθηκε και ο αγιασμός έγινε τελικά επί της κεντρικής λεωφόρου. Η Ελ.Βενιζέλου έκλεισε από τους συγκεντρωμένους και χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Οι αγκαλιές, οι χειραψίες και οι ευχές προς την Ελένη Βατσινά δεν είχαν τελειωμό, με τον κόσμο να εκφράζει αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα στο πολιτικό σκηνικό, αν νέοι άνθρωποι καταφέρουν να κατακτήσουν χώρο και θέση στο “αύριο” του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Από την Τετάρτη κιόλας η Ελένη Βατσινά επιστρέφει στις καθημερινές περιοδείες και τις συναντήσεις της με φορείς και πολίτες προκειμένου να συμβάλλει στην κινητοποίηση ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου αλλά και διεκδικώντας τη στήριξη στο πρόσωπό της μέσω της ψήφου.

Μετά την απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση της κ.Βατσινά στο εκλογικό της κέντρο, το επόμενο ραντεβού της υποψήφιας βουλευτή με τους πολίτες έρχεται μέσα στο Μάιο, για την κεντρική της ομιλία που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο στην πόλη του Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί